top of page
VANLIGA FRÅGOR - FAQ
 • Får jag byta flipperspel under tiden som jag hyr?
  Självklart! Var tredje månad ingår ett konstnadsfritt byte av ditt flipperspel. Önskas byte under ett kortare intervall än tre månader tillkommer en kostnad på 1000kr.
 • Vad händer om spelet visar felkoder?
  Kontakta då oss snarast möjligt så att vi kan åtgärda felet. En servicetekniker kommer då ut och reparerar spelet på plats. Om spelet skulle kräva en större reparation kan du få spelet utbytt utan extra kostnad. Vid misstanke om övriga fel, men felkod ej visas - kontakta oss och se till att hålla spelet avstängt tills felet är åtgärdat. All service ingår självklart utan extra kostnad.
 • Vad ingår i priset?
  När du hyr ett flipperspel ingår full service inkl. byte utav gummin, lampor mm. Priset är ex. moms och avser hyra för en månad. Var tredje månad har man även möjlighet till att byta ut sitt flipperspel mot ett nytt.
 • Hur mycket kostar det att få hemleverans?
  För leverans i markplan eller där hiss finns är priset på 1000kr för leverans, uppställning och installation utav flipperspelet. Om du har trappor eller dylikt så är priset 500kr extra per våning. Har du exempelvis en smal spiraltrappa eller smala trappsteg kan det bli lite bökigt att leverera. Kontakta oss på förhand isådana fall.
 • Lägsta uthyrningsperiod eller minsta belopp för att hyra?
  Lägsta uthyrningsperiod vid långtidshyra är 3 månader. För event eller ett tillfälle är minimibeloppet 9000kr. Räkneexempel: Hyr ni ett spel som ligger på 3500kr så faktureras ni 9000kr. Hyr ni två spel för 3500kr/st så blir det totalt 7000kr d.v.s. under 9000kr så då är totalkostnaden 9000kr för eventet. Hyr ni däremot 3st spel för 3500kr/st för ett event så blir totalkostnaden 10500kr vilket är högre än minimibeloppet på 9000kr. Totalkostnaden för hyran på ett event ligger då det högre beloppet 10500kr
 • Vad kostar det att hyra?
  För långtidshyra ligger priset på 3500kr ex. moms per månad med minimum 3 månader att hyra. För att hyra flipperspel en dag till ett event eller liknande ligger priset per spel på 3500kr+ med minimumkostnad om 9000kr per event.
bottom of page