FAQ

Frequently asked questions

Får jag byta flipperspel under tiden som jag hyr?


Självklart! Var tredje månad ingår ett konstnadsfritt byte av ditt flipperspel. Önskas byte under ett kortare intervall än tre månader tillkommer en kostnad på 1000kr.
Krävs det några tillstånd för att ställa ut ett flipperspel?


Står flipperspelet på kontoret dit allmänheten ej har tillträde till krävs inget tillstånd. Tillstånd krävs ej heller vid tillfälliga event där spelet står uppställt under en begränsad tid.

Om du har flipperspelet i offentliga miljöer såsom en restaurang, nattklubb eller liknande så måste du ansöka om tillstånd ifrån lotteriinspektionen. Det är du som hyr som ansvarar för att införskaffa tillståndet.

https://www.lotteriinspektionen.se/tillstand-och-spelformer/spelautomater/forstroelsespel/
Vad händer om spelet visar felkoder?


Kontakta då oss snarast möjligt så att vi kan åtgärda felet. En servicetekniker kommer då ut och reparerar spelet på plats. Om spelet skulle kräva en större reparation kan du få spelet utbytt utan extra kostnad. Vid misstanke om övriga fel, men felkod ej visas - kontakta oss och se till att hålla spelet avstängt tills felet är åtgärdat.

All service ingår självklart utan extra kostnad.
Vad ingår i priset?


När du hyr ett flipperspel ingår full service inkl. byte utav gummin, lampor mm. Priset är ex. moms och avser hyra för en månad.

Var tredje månad har man även möjlighet till att byta ut sitt flipperspel mot ett nytt.
Hur mycket kostar det att få hemleverans?


För leverans i markplan eller där hiss finns är priset på 1000kr för leverans, uppställning och installation utav flipperspelet. Om du har trappor eller dylikt så är priset 500kr extra per våning.
Har du exempelvis en smal spiraltrappa eller smala trappsteg kan det bli lite bökigt att leverera. Kontakta oss på förhand isådana fall.